In 2018 heb ik met succes de opleiding voedingsdeskundige level 1 en 2 afgerond om mijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Bij een gezonde leefstijl kan gebalanceerde gezonde voeding niet ontbreken. Naast beweging en ontspanning zijn dit de 3 pijlers waar totale gezondheid op rust.

Heb jij problemen met jouw voeding, omdat je niet goed weet wat nou wel gezond is en wat niet? En hoeveel mag ik eigenlijk per dag eten, zodat ik geen overgewicht krijg of misschien wel een paar kilootjes minder, maar wel gevarieerd en lekker? Als ik een feestje heb, mag ik dan een drankje nemen?

Ik kan je hierbij helpen door je bewust te maken van wat nou gezonde voeding is en wat niet. Ik maak een uitgebreide amnese van jouw lichaamssamenstelling en eetgewoontes en bereken daarop hoeveel en wat jij kan eten per dag. Misschien eet je wel te weinig of juist teveel van dat ene.

Belangrijk hierbij is dat er reële doelen gesteld worden. Deze doelen stel ik, in goed overleg, samen met jou vast. De resultaten neem ik bij elke les met je door om vast te kunnen stellen of je op schema ligt. Vervolgens gaan we vol aan de slag met een specifiek voor jou voorbereide traingingssessie.