Hallo, mijn naam is Wouter Liesenmeijer

Mijn naam is Wouter, 39 jaar oud en al ruim 15 jaar actief bezig met gezondheid en fitness. Nadat ik in 2013 een hernia kreeg, ben ik begonnen met kickboksen en krachttraining om mijn core te versterken. Ik merkte dat mijn hele lichaam sterker werd en mijn houding zo verbeterde, dat ik mijn werk als automonteur vrijwel klachtenvrij uit kon voeren.

Het plezier in bewegen en de verandering die mijn lichaam doormaakte, heeft mijn leven op zo’n manier veranderd dat het mij inspireerde om dit door te geven aan anderen.

Zo ben ik in 2014 als kickbokstrainer bij Sambonsports begonnen, waar ik nu nog steeds met veel plezier kickboks trainingen verzorg voor kinderen en volwassenen.

Dit heeft mij in 2015 doen besluiten om een fitnessopleiding te volgen en me verder te gaan verdiepen in Personal training en coaching. Inmiddels heb ik de fitnessopleiding level 1, 2 en 3, Personal training, Medisch Fitness trainer én Voedingsdeskundige level 1 en 2 behaald.

Zelf heb ik eind 2017 een vervelende schouderblessure opgelopen. Deze blessure belemmerde mij enorm in mijn kunnen, maar ik heb er ook van geleerd. Naast dat ik ervaringsdeskundige ben geworden op het gebied van schouderblessures, heb ik geleerd dat luisteren naar lichaam en geest en goed voor jezelf en anderen zorgen belangrijker is dan de fitste, snelste of succesvolste zijn.

De balans tussen voeding, rust en beweging zijn enorm belangrijk in een gezond en fit leven, dit heeft me ook doen besluiten om in 2018 een opleiding tot voedingsdeskundige en coach te gaan volgen zodat ik me meer kan richten op het totale plaatje van gezond en fit worden én blijven. Naast de rol van trainer vervul ik nu trots ook de rol van coach.

De trainingen die ik verzorg zijn altijd afhankelijk van de wens en de lichamelijke mogelijkheden van de klant.
Het plezier in bewegen is enorm belangrijk om het gewenste resultaat te bereiken én om het vol te houden. Op basis van ervaring en gedane studies verwerk ik in mijn trainingen veelal een combinatie krachttraining, kickboksen.

Samenwerkende partijen van WLtraining

WLtraining heeft een uitstekend professioneel netwerk, en werkt samen met de beste specialisten die er in de omgeving te vinden zijn waaronder:

  • Gezond plus fysiotherapie: Fysiotherapie, Manueel therapie, Dry needling, echografie, Hand- en polstherapie, Podologie.
  • Nova fysio en performance: gespecialiseerd in preventie en revalidatie van sport gerelateerde blessures.
  • Fysiotherapie Graft De Rijp: Fysiotherapie, manueel therapie, dry needling.
  • Zeger personal training: Zeger trainde o.a. mensen voor het tv programma Obese.
  • Sambonsports karate en kickboxing: 1 van de beste jeugd karatescholen van Nederland.
  • Myrna Dral coaching: sportdiëtiste en personal trainer.

Fitness gerelateerde opleidingen

Ruim 15 jaar ervaring in fitness en kickboksen, diverse halve marathons gelopen, fanatieke racefietser en mountainbiker.

2015: AALO Fitness trainer level 1 en 2.

2016 :AALO Personal trainer

2017: AALO Medisch fitness docent

2018: AALO Voedingsdeskundige level 1 en 2

Opgedane werkervaring

2015 tot heden, Personal trainer en kickbokstrainer bij WL training, inmiddels al 10 tallen mensen geholpen met het verwezenlijken van hun persoonlijke doelstellingen

2015 tot heden: Kickboks trainer bij Sambonsports.

2017 tot heden: Personal trainer bij Zeger Personal training.

2018 tot heden: Medisch fitness docent bij fysiotherapie Graft de Rijp.

Word fitter met Wouter!