Personal Training

Wil jij een programma dat op jouw lijf geschreven is en waarmee je jouw persoonlijke doelen zeker weet te bereiken? Ik maak een schema wat specifiek voor jouw doelstellingen is gemaakt. Iedereen heeft een doel nodig. Wil je afvallen, fitter voelen of meedoen aan die wedstrijd of dat supergave evenement? Op een prettige manier help ik je er naartoe. Doormiddel van een intakegesprek gaan we jouw persoonlijke doelen bespreken.

Aan de hand van de Overhead Squat analyse kan ik aan jouw beweging zien waar de te strakke en zwakke spieren zich in het lichaam bevinden. Op basis hiervan doe jij specifieke oefeningen om jouw houding te verbeteren zodat je rechter op staat, minder rugpijn hebt en sterker wordt. Hierbij krijg je ook huiswerk mee wat voor elke sessie besproken wordt. Dit is vaak in de vorm van extra core training, stretches of ademhalingsoefeningen. Ook kan ik jou van voedingsadvies voorzien. Op basis van jouw persoonlijke lichamelijke gegevens én levensstijl, kan ik je energiebalans en behoefte berekenen en je adviseren waar jij specifiek op moet letten in de keuken of op dat gezellige feestje.

Vervolgens zullen we samen een plan uitstippelen met realistische doelen. Jouw voortgang blijf ik monitoren en we hebben tussentijdse besprekingen over de voortgang van de gestelde doelen. Ik blijf jou motiveren en blijf zorgen dat je er voor 100 procent tegenaan blijft gaan zodat je elke training weer versteld gaat staan van jezelf.
Om jouw vorderingen te meten zal ik niet alleen fysieke testen gebruiken, maar ik maak ook gebruik van een speciale weegschaal die naast gewicht ook je vetpercentage, spiermassa en BMI kan meten. Deze testen maken het voor mij en jou inzichtelijk hoe je lichaam ervoor staat.

De trainingen worden gegeven in de discretie van de PT studio in De Rijp, maar kunnen ook plaatsvinden in de buitenlucht of op een ander gewenste locatie. De tarieven zijn afhankelijk van de doelstelling en worden bij de intake besproken.